top of page

Facebookblog

Weten jullie nog? Mijn bericht met hulpvraag? Op zoek naar nieuwe verpleegkundigen om mijn team uit te breiden? Dat werd ZO bizar veel gedeeld, dat ik binnen een dag wel 4 teams op had kunnen zetten! Het bericht kwam ook terecht bij Jeroen van der Veer . Journalist van het AD, die mij eerder een ere plek gaf in de krant en vond dat dit ook gedeeld moest worden met de wereld. Of ik dat wilde? JA natuurlijk! Iedereen mag weten hoe blij ik ben met mijn toppers van verpleegkundigen die zo goed voor mij zorgen. Al meer dan een jaar lang! Kijk op de website van het AD voor het filmpje dat gemaakt is met mij en 4 van mijn verpleegkundigen. Voor het hele artikel, dat vind je in de krant van vandaag. Op de website van het AD als je abonnee bent, of op mijn instagram pagina waar ik het hele artikel gedeeld heb. @bijzondergewoonsharon. Bedankt allemaal voor alle lieve reacties en het mega delen van mijn hulpvraag!Comments


bottom of page