top of page

Facebookblog

'Hey boekenschrijfster, die maar geen boekenschrijfster wordt!' Vorige week kreeg ik een whatsapp bericht van @jeroenvdveer. Al 2 x eerder schreef hij een prachtig artikel over mij en gaf het een plaatsje in het Amersfoorts Dagblad. In de krant en online. Inclusief filmpje. 'Ik las je oproep dat je op zoek bent naar verpleegkundigen en ik vind het zo bijzonder dat jij je eigen zorg regelt. Kende je deze meiden al?' Ik app terug. 'Tot een jaar geleden niet nee. En nu ken ik ze beter dan ze zelf zouden willen en andersom. Ze slapen zelfs hier zodat ik antibiotica per infuus kan krijgen en zo niet hoef te worden opgenomen in het ziekenhuis..' Jeroen is onder de indruk. Net als ik. Hoevaak ik het ze ook vertel. Hoevaak ze ook zomaar een bosje bloemen van me krijgen, er iets lekkers voor ze klaar ligt of de buren ze een doos chocolade komen brengen, ik ben het helemaal met Jeroen eens dat de hele wereld mag weten hoe fantastisch en bijzonder het is wat zij voor mij doen. Hoe we dit samen doen, met elkaar! Geen onderwerp onbesproken blijft, de humor niet zwart genoeg kan zijn en tranen met elkaar gedeeld mogen worden. Een mooier dankjewel en naslagwerk had ik ze niet kunnen geven. Dankjewel @jeroenvdveer voor het prachtige artikel! Dankjewel @adamersfoortsecourant voor jullie aandacht en dankjewel lieve lieverds @richelle0209 @marielleheek @roelinkahoek @joanschipperen, voor wie jullie zijn en wat jullie doen. Ik ben sprakeloos van de hoeveelheid nieuwe volgers en lieve berichtjes!!

'I'm grateful for the storm, Made me appreciate the sun. I'm grateful for the wrong ones, made me appreciate the right ones.'
Kommentare


bottom of page