top of page

FacebookblogHallo Nieuwjaar, hallo ziekenhuis. Gaan we gewoon weer.. Na 3 maanden zonder ziekenhuis en heel veel heel goede en mooie dagen/momenten, is het geluk natuurlijk een keer op. Je bent immers ziek, of je bent het niet! Als je het doet, moet je het goed doen is mij altijd geleerd.. Daar ging ik dus vanmorgen weer. Met ambulance vanaf huis naar het Meander. Met hoge koorts en een hartslag van 138 werd ik door allemaal ingepakte marsmannetjes helemaal doorgelicht. Wat is er aan de hand? Een lijninfectie? Een abces bij de sonde? Toch covid? Of, laten we hopen, gewoon een ordinair ouderwets ZO 2019, griepje?! Het Meander moest mij het antwoord schuldig blijven. Zij moesten zorgen dat ik stabiel genoeg werd om met ambulance nummer 2 van vandaag naar mijn witte jassen vrienden in Uden overgebracht te worden. Na een koud waterijsje en wat medicijnen zakte de koorts en kreeg ik volgens de verpleegkundige de graag geziene 'praatjes' terug. Na een pittige rit werd ik in Uden met open armen ontvangen. 'Ah daar is ons roze meisje weer!' Roze meisje? 'Roze koffers, roze nagellak, roze badjas en roze.. Uh ohnee die grap is alleen bedoeld voor insiders...' De rest van de verpleging is nu mijn grote vriend aan het uithoren over onze roze grap. Na nog een aantal, lees 24, buisjes bloed en de laatste controles kan ik nu eindelijk gaan proberen te slapen. Wat een dag weer! Wat zal mij morgen te wachten staan? Ik duim heel hard op een ZO 2019, griepje en geen andere rompslomp... Duim je mee?  #Opname #Gaanweweer #Ikkandat

Комментарии


bottom of page