top of page

FacebookblogVoor zo weinig mogelijk, zoveel mogelijk kleren online shoppen is misschien wel de leukste sport die er bestaat! In mijn nieuwe boyfriend jeans met , uiteraard wat rafels, sjok ik de fysio ruimte binnen. Mijn aanwezigheid brengt de gemiddelde leeftijd onmiddelijk drastisch omlaag. Een kwieke dame op leeftijd begint bij het zien van mijn roze nagels uitgebreid te vertellen over haar eigen, pas gelakte nagels, als er uit de tas voor op de rollator een rinkelende smartphone tevoorschijn komt. 'Nee Nel, ik ben nog niet klaar ik zie je vanavond wel bij de koffie!' Ik schiet in de lach en vraag haar nog of dat nou serieus een smartphone was?! 'Ja meisje, ook oude mensen moeten met de tijd mee gaan!' Samen slenteren we richting taxi halte, waar we eerst nog even een gezonde snack scoren. Er is immers niemand die zegt dat je gewrichten vaker uit de kom gaan van vitamines, aldus mijn nieuwe vriendin op leeftijd. Haar wisselgeld duwt ze me in mijn handen, want met de tijd mee gaan is 1 ding.. Maar een broek met gaten? Dat kan écht niet!! Waar kan ik tekenen om op die manier oud te worden?! #Briljant!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page