top of page

FacebookblogLieve valentijn, mijn lieve prins. Wat lullig voor je dat ze je een wit paard verkocht hebben zonder navigatie. Wat ontzettend rot dat je daardoor al uren, weken, maanden door weer en wind op pad bent.. En wat spijtig dat de bloemen die je voor me kocht inmiddels verlept zijn.. Maar ik heb goed nieuws voor je! Je hoeft niet langer te zoeken en kunt rechtsomkeert naar huis. Voor vandaag heb ik mijn eigen bloemen gekocht, mijn eigen thee gezet en geniet ik van een eigen gevulde heeeeerlijk warme kruik! Toedeledoki, Valentijn!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page