top of page

FacebookblogDe zoveelste rit vandaag met een ambulance. Maar de eerste keer dat ik er vrijwillig, met heel veel plezier en ontspanning in ging! Na maanden van pyjama's en joggingbroeken, vandaag weer eens normale kleren onder het stof vandaan getrokken. Wat schmink op mijn gezicht en mijn krullen vrijheid gegeven na maanden van broeien in die eeuwige knot. Een paar weken terug stond Arda Thijssen voor de deur met een kaartje. Op dat kaartje stond alleen; 15 augustus.. En nu? Ik kreeg geen antwoord, meer kan ik je nog niet vertellen. Een dag later kreeg ik een filmpje van Bas Thijssen De meiden van OG3NE spraken een filmpje voor mij in, waarin ze lieten weten dat ik naar hun show mocht komen kijken. Say what?! Vandaag was dus D-Day! Met dank aan mijn lieve buren, moeder Jacqueline van Gameren ,mijn maatje Christiaan Akker , Dorothée van Noordenburg , het lieve team van WensAmbulance Utrecht waaronder mijn eigen verpleegkundige Charlene Bottema-Huisman , de geweldige organisatie van De Amsterdamse Zomer en de toffe meiden van OG3NE !! Ik heb GENOTEN!!!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page