top of page

Facebookblog'Mevrouw van Geet? Ik ben de pik-dokter..' Ik verslik me in mijn eigen speeksel en proest het uit.. 'Ik heb de opdracht gekregen een nieuwe lijn te plaatsen in je andere arm.' Ik lig op de verkoever kamer en zie hoe alle medewerkers hier de benen uit hun lijf lopen. Allemaal gehuld in blauwe pakken met een paarse muts, druk bezig om mensen voor te bereiden op een operatie of goed in de gaten te houden daarna. De pik-dokter en zijn collega nemen mij mee naar de operatiekamer voor een nieuwe lijn. 'Ben ik heel erg vervelend als ik vraag of de nieuwe lijn toch weer in mijn zelfde arm terug mag?!' De arts kijkt bedenkelijk en krabt eens achter zijn oor. 'Nou eigenlijk kan dat niet, maar je hebt mazzel dat je mij getroffen hebt vandaag. Ik ben namelijk de wonderdokter!' Het kost wat bloed zweet en tranen, maar na ruim anderhalf uur is het de wonderdokter dan toch gelukt. Terug op de uitslaapkamer wordt een controle foto gemaakt, waar de arts zijn oordeel over moet vellen. Hij kijkt bedenkelijk naar de foto en spreekt:' Nondeju!' Het zweet breekt me uit, het zal toch niet opnieuw moeten he?! 'De mooiste picc-lijn van vandaag! Wat heb jij het getroffen met zo'n wonderdokter he?!' Opnieuw proest ik het uit. Echt wel! Bedankt hoor, wonderdokter! #Dag7 #Sneeuw #Zaterdag 

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page