top of page

Facebookblog

'Jongens, woensdag allemaal om kwart over 18u verzamelen bij Sharon!' Lennah stuurt een app in de groepsapp. Voor de 'clip' voor onder het liedje hebben we nog een groepsfoto nodig. Alle toppers die zich zo hard hebben ingezet voor mij, op een rijtje. Donderdag 17 maart is het zo ver. Het liedje komt uit! Vanaf morgen te luisteren op het youtube kanaal van Diggy Dex. Aanstaande zaterdag staan wij samen ook weer in de krant. Het AD! Koop jij hem?! Je leest daar hoe dit alles tot stand kwam en wat de motivatie is van Koen om hieraan mee te werken. Wat ik van het liedje vind en ook kun je de clip met lied zien en luisteren bij het AD online. Binnenkort ook op spotify! En uiteraard op mijn website. Heb je daar al eens een kijkje genomen?! Link in bio!

Lieve Lennah, Aylin, Thomas, Darin, Koen en Jaap. Hoe kan ik jullie ooit bedanken voor dat wat jullie voor mij gedaan hebben?! Dat kan ik met geen pen beschrijven. Uit de grond van mijn hart, ik voel mij vereerd, gezegend en dankbaar! Bedankt lieve kanjers!!


Comments


bottom of page