top of page

FacebookblogWat nou blue monday? Het zonnetje brengt bezinning. Tijd om alleen naar buiten te gaan met mijn nieuwe bolide. Lees; rolstoel met elektrische handbike. WHUT! Maar wat nou als ik iemand tegen kom?! Maar wat nou als ik niet weet wat ik moet zeggen?! Maar wat nou als.... Ik kijk in de spiegel en spreek mezelf toe; 'Maar wat nou als je gewoon los laat en accepteert wat er is?!' Ik hijs me in mijn dikke jas, klik de hond aan de riem en twijfelend kijk ik nog even naar buiten. 'Ga ik dit echt doen?' Mijn kleine, inmiddels over enthousiaste meisje wiebelt ongeduldig heen en weer bij de voordeur.. Wat nou als ik hier gewoon heel erg van ga genieten?! 'Kom zoëy, we gaan!' Heb jij vandaag al genoten van de zon op je gezicht, de koude gezonde buitenlucht en de beautiful monday?!


Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page