top of page

FacebookblogWat nou blue monday? Het zonnetje brengt bezinning. Tijd om alleen naar buiten te gaan met mijn nieuwe bolide. Lees; rolstoel met elektrische handbike. WHUT! Maar wat nou als ik iemand tegen kom?! Maar wat nou als ik niet weet wat ik moet zeggen?! Maar wat nou als.... Ik kijk in de spiegel en spreek mezelf toe; 'Maar wat nou als je gewoon los laat en accepteert wat er is?!' Ik hijs me in mijn dikke jas, klik de hond aan de riem en twijfelend kijk ik nog even naar buiten. 'Ga ik dit echt doen?' Mijn kleine, inmiddels over enthousiaste meisje wiebelt ongeduldig heen en weer bij de voordeur.. Wat nou als ik hier gewoon heel erg van ga genieten?! 'Kom zoëy, we gaan!' Heb jij vandaag al genoten van de zon op je gezicht, de koude gezonde buitenlucht en de beautiful monday?!


Comments


bottom of page