top of page

FacebookblogGOEDEMORGEN! Het gordijn vliegt open. 'Daar is ze weer hoor!' Ja, en nou ben jij hier nog steeds?! 'Ja, maar het had niet veel gescheeld of ik had in de kelder gelegen met een kaartje aan mijn grote teen!' De zuster proest het uit, laat haar kar met apparatuur los en pakt zich vast aan het bed om niet om te vallen van de lach. HOEZO DAT DAN?! Nou, leg ik haar uit, jij had van de week toch heel lief een kaartje op mijn deur gehangen? Zodat iedereen mij even met rust zou laten en ik even kon slapen? 'Ja! Dat werkte perfect toch?!' Ja super! En ik begrijp ook wel waarom! Volgens je collega was het een kaart die eigenlijk alleen gebruikt wordt als er iemand overleden is! Tranen van hilariteit vullen de kamer. Maar even serieus, wat is het plan voor je? Even serieus? Na 4 weken, 24 uurs intensieve top zorg, heb ik zin en kracht om weer mijn eigen plan te maken.. Als dat geen goed nieuws is?! Zelfs mijn sterrenbeeld van vandaag zegt het, dus dan is het waar!

Keuze

Het is tijd dat je een keuze gaat maken. Jij bent niet wat je overkomt, jij bent wat je kiest dat je bent. Pas wanneer je zelf helder weet wat je wilt, kunnen kansen zich aandienen. Het maakt niet uit of je 'ja' of 'nee' zegt tegen een situatie, als je maar kiest. Zolang je blijft twijfelen, weet niets of niemand welke kant het op moet bewegen. Als je echter weet wat je wilt, zal het hele universum samenspannen om je precies dat te bezorgen wat jij wenst. Als je 'ja' zegt, dan zul je er volledig voor gaan. Als je 'nee' zegt, zeg je tegelijkertijd 'ja' tegen iets anders, daar heb je ruimte voor gemaakt. Ook je gedachten kies je zelf, en weet: alles wat je aandacht geeft groeit. De keuze is aan jou..


Comentários


bottom of page