top of page

FacebookblogErgens ver weg hoor ik de stem van mijn kleine broertje die al wakker is en met zijn speelgoedauto's in de file staat. Zijn getoeter en getetter lijken steeds dichterbij te komen. Ik schiet overeind in bed en ben ineens klaar wakker; JA! het is kerst! Vandaag is de dag dat we ein-de-lijk de cadeautjes uit mogen pakken, die voor mijn gevoel al eeuwenlang onder de kerstboom liggen. In onze dikke winterpyjama's en op blote voetjes sluipen we samen alvast naar beneden om nog hèèl even te fantaseren over de eventuele inhoud van de pakjes. Inmiddels, zoveel jaren later.. Heeft de traditie stand gehouden en vind ik elk jaar opnieuw pakjes onder de boom. Echter wel elk jaar weer wonderbaarlijk verrast, want we zouden dit jaar toch geen cadeautjes doen?! Heel, heel even.. als ik alleen ben.. kruip ik weer even bij de pakjes onder de boom en fantaseer over wat er in zal zitten.. De werkelijke inhoud doet er niet toe, het is het fantaseren dat je weer voor heel even terug brengt in de tijd.. De tijd dat ik een klein en onbezorgd meisje was met rood haar en een roze pyjama die urenlang tussen de pakjes onder de kerstboom hing, zonder dat iemand daar raar van op keek! #Christmas

Comments


bottom of page