top of page

Facebookblog'Wat wil je als ontbijt?' Ontbijt? Ik word wakker van het feit dat jij binnen komt en dan moet ik bedenken wat ik wil eten?! 'Uhhh JA, ik was wel om 6 uur al wakker!' Antwoord de goed uitgeslapen verpleegkundige.. of nouja verpleegkundige.. officieel studente, maar zo lekker bijdehand.. en als je ziet wat ze mag en vooral moét doen, voor mij al een waardig verpleegkundige. 'Doe maar beschuit met hagelslag alsjeblieft!'. Een heel lul verhaal over hagelslag volgt. 'Wil je 1 pakje hagelslag per beschuit of zal ik er per beschuit een heel pakje op doen? Dan zijn dat 2 pakjes hagelslag. Je kan het hebben! Ik doe altijd heel veel boter en dus moet er ook héél veel hagelslag op!' Je weet dat ik net wakker ben he? Sodemieter op met je hagelslag! Vanmorgen word ik wakker van een zacht gefluister, vlak naast mijn bed. ''Goedemorgen, lekker geslapen? Beschuit met hagelslag vandaag?' Morgenochtend geen beschuit met hagelslag.. want ik ben THUIS! Stiekem zal ik alle lieve gezellige 'zusters' missen. Maar wat ben ik dankbaar om thuis te zijn.. Thuis, waar je je eigen beschuitjes moet smeren, broertjelief een enorme bos prachtige welkom thuis bloemen heeft neergezet, je bed het fijnste slaapt en de wc het állerlekkerst poept!


Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page