top of page

FacebookblogChronisch ziek en 100% afgekeurd.. lekker op de bank met een filmpje dus zul je denken.. niets is minder waar, je hebt er je handen vol en een fulltime baan aan... Aan de balie geef ik voor de 8796522 ste keer mijn ppponsplaatje af aan de enorm vriendelijk kijkende dame die erachter zit, als ik me bedenk dat het wel leuk zou zijn als ze nu zou vragen: 'Spaart u ook bodymiles?' Bodymiles?! 'Kom nu bij het Meander Medisch Centrum en spaar gratis bodymiles en maak kans op fantastische prijzen; een gratis eerste consult bij een arts naar keuze, een abbonoment voor 3 maanden op elke gewenste pijnstiller of een gratis setje vrolijk gekleurde krukken.. #Ziekenhuisenzo #Mylife


Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page