top of page

Facebookblog

Van de week kreeg ik een appje van Koen. 'Sharon, hoe is het met je? Ik zou graag even bij je langs komen voor de kerst. Heb je tijd?' En zo zat hij vanmiddag samen met zijn zoontje en een vriendje naast mij op de bank. Het was weer even geleden, maar altijd even gezellig. De jongens aan de kerstkransjes en wij kletsen over het leven. En muziek natuurlijk! Mijn kerst cadeau kwam zelf op de fiets en bracht een limited edition trui voor mij mee. En een uitnodiging om in Maart naar Carre te komen met mijn nieuwe rolstoel, om bij zijn theater tour te zijn. Hoe tof is dat?! De bezorger van mijn kerstdiner, lees TPV voeding, kreeg ook een verrassing toen ze aanbelde en de deur open gedaan werd door @diggydexofficial. Laten we allemaal zo lekker normaal blijven, en geven om de mensen om ons heen. 'Ik hou het aller, aller, allerallermeest van jou!' Van wie houd jij het allermeest?! Dankjewel lieve Koen!

Fijne feestdagen allemaal!

La vie est belleComments


bottom of page