top of page

Facebookblog



4 verschillende huisnummers die zich inzetten om Zoey uit te laten en daarmee mij te helpen. En elkaar.. De app groep loopt storm; 'Vanochtend lukt mij niet, is er iemand anders die kan?! Ik ben pas laat thuis vandaag, mag Puck even bij jou zijn vanmiddag?! Zal ik Zoey en Puck anders even voor je uitlaten, hoef jij na je werk ook niet meer weg?!' Door weer en wind, regen en storm, sneeuw of zon het maakt niemand wat uit.. 'Ik neem Zoey vanavond wel mee, dan loop ik samen met de overburen en Lucas!' Tussen de middag krijg ik een appje van een van de 3 pubers van de overkant. 'Sharon ik verveel me en het is mooi weer, mag ik Zoey van je lenen?' Tuurlijk vent, of moet ik zeggen 'gast'.. Even later zie ik mijn kleine bolletje keurig netjes en blij naast de lange lummel van nummer 28 mee huppelen in het heerlijke zonnetje. Mijn hart maakt een sprongetje, wat ben ik toch dankbaar met zoveel lieve buren!

Komentáře


bottom of page