top of page

Facebookblog4 verschillende huisnummers die zich inzetten om Zoey uit te laten en daarmee mij te helpen. En elkaar.. De app groep loopt storm; 'Vanochtend lukt mij niet, is er iemand anders die kan?! Ik ben pas laat thuis vandaag, mag Puck even bij jou zijn vanmiddag?! Zal ik Zoey en Puck anders even voor je uitlaten, hoef jij na je werk ook niet meer weg?!' Door weer en wind, regen en storm, sneeuw of zon het maakt niemand wat uit.. 'Ik neem Zoey vanavond wel mee, dan loop ik samen met de overburen en Lucas!' Tussen de middag krijg ik een appje van een van de 3 pubers van de overkant. 'Sharon ik verveel me en het is mooi weer, mag ik Zoey van je lenen?' Tuurlijk vent, of moet ik zeggen 'gast'.. Even later zie ik mijn kleine bolletje keurig netjes en blij naast de lange lummel van nummer 28 mee huppelen in het heerlijke zonnetje. Mijn hart maakt een sprongetje, wat ben ik toch dankbaar met zoveel lieve buren!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page