top of page

Facebookblog

Toen de witte jas ons in 2011 kwam vertellen dat hij een diagnose gevonden had voor mijn klachten.. 'Een erfelijke aandoening. Een foutje in je DNA'. Zei mijn moeder: 'Als ik dat had geweten, dan was jij er nooit geweest!' Nou mam, dan ben ik blij dat je het niet geweten hebt, want ik had jou als mijn mama voor geen goud willen missen! 29 Januari. 00:00u. Sinds ik oud genoeg ben om op te mogen blijven een traditie om wakker te blijven en de jarige te feliciteren. Hieperdepiep, hoera! Gefeliciteerd lieve mama met je 59e verjaardag!! We weten allebei door schade en schande, ziekte en geluk, hoe bijzonder het is om elke ochtend wakker te mogen worden en te beseffen dat je leeft. We zijn zo geneigd om het allemaal maar normaal te vinden en voor vanzelfsprekend aan te nemen. Maar dat is het niet, en dus vieren we niet alleen vandaag, maar elke dag een feestje. Maar vandaag met een extra stukje taart!bottom of page