top of page

Facebookblog31 December 2019. Nietsvermoedend klinken we de bruisende glazen tegen elkaar aan en wensen elkaar een gelukkig Nieuwjaar. Een heel jaar! Weet je hoelang dat is?! Moet je dan het hele jaar, elke dag, elk uur gelukkig zijn?! Wat een opgave! 2020. Een heel bijzonder jaar.. Het jaar van corona. Quarantaine, onzekerheid, maatregelen.. Het jaar waarin we afscheid moesten nemen van de partner van mijn moeder.. De uitvaart van een dierbare in corona tijd.. Thuis, via een live stream.. Niet elkaar kunnen knuffelen en vasthouden wanneer je het juist het meeste nodig hebt. Het jaar waarin ik heel erg ziek was.. Meerdere operaties onderging en vele opnames heb gehad. Maar 2020 was ook het jaar waarin ik mij meer dan ooit zo ontzettend geliefd heb gevoeld door de mensen om mij heen! Zoveel kleine gebaren die zoveel groots geven.. Zoveel bijzondere en mooie momenten die zijn ontstaan! Het jaar waarin ik door de goede zorgen van mijn fijne artsen 8 kilo mocht aankomen en steeds sterker mag worden. Dingen heb kunnen doen die ik al jaren niet meer kon en beetje bij beetje steeds meer de oude Sharon wordt. Vanavond knallen we een nieuw jaar in. 2021. Een jaar dat onzeker begint met alle maatregelen.. Een jaar dat nog van alles in petto heeft wat we nu nog niet weten. Een jaar waarvan je zeker weet dat er ook minder leuke dingen voorbij zullen komen.. Je kunt immers niet 365 dagen per jaar gelukkig zijn.. En wat is dan dat geluk? Geluk is voor iedereen anders! Vier kleine succesjes, geniet van het moois om je heen, heb de mensen lief die jou lief hebben en omarm de mindere dagen. Die mogen er ook zijn. Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en heel veel gezondheid, kracht en bergen mooie momenten in het nieuwe jaar!! #Proost 

コメント


bottom of page