top of page

Facebookblog


Afgelopen Maart was jij jarig. Ik vroeg je of je wensen had voor je verjaardag. 'Ik heb maar 1 wens. En dat is dat jij beter wordt..' Was het antwoord dat ik kreeg. Mijn hart brak in kleine stukjes. Wat zou ik je dat graag cadeau gedaan hebben.. Voor jou, maar ook voor mijzelf.. Gezien het feit dat ik liever denk in oplossingen dan in problemen, bedacht ik wat ik je dan WEL kon geven. En daar ontstond mijn idee om onze 15 jarige vriendschap vast te laten leggen door een goede fotograaf. En laat ik die laatste nou net goed kennen! Weten jullie nog dat kunstwerk van houtskool?! En de foto's die daarvoor gemaakt zijn? Dat was @thomasthijssen ! Op een goede dag van mij, spraken we af bij mij thuis en maakten we prachtige foto's. Gewoon, omdat ik zo gek op je ben! Vriendschap vind ik ontzettend belangrijk. In mijn positie is het niet altijd makkelijk om er voor je te kunnen zijn zoals ik dat graag zou willen. Maar jij leerde mij dat meer dan wat kan ook niet hoeft. Vriendschap is niet altijd tastbaar. Vriendschap is lief en leed kunnen delen en helemaal jezelf kunnen zijn. Op goede EN slechte dagen. Ik ben zo dankbaar voor deze man in mijn leven

Commentaires


bottom of page