top of page

FacebookblogEen regenachtige dinsdag. Ik besluit me in mijn dikke winterjas en warme uggs te hijsen en even naar de action te gaan voor een rol inpakpapier en koekjes voor Zoëy. Om bij het schap met inpakpapier te komen, trotseer ik eerst het sinterklaasgedeelte. Wat vervolgens overloopt in het kerstgedeelte. Een en al gezelligheid, maar ineens vraag ik me af of we echt al zover aan het einde van het jaar leven? Eenmaal bij het inpakpapier aangekomen, blijkt het moeilijk om tussen alle feestdagen rollen nog een 'normale' rol te vinden. Als ik na het afrekenen weer richting de auto loop en daar tot mijn grote verbazing zèlfs de oliebollenkraam al zie staan, bekruipt mij pas ècht het gevoel dat ik de afgelopen weken in een grot geleefd heb... Stiekem al wel heel veel zin in alle gezellige lichtjes, muziekjes en versieringen.. En Zoëy? Die is klaar voor haar allereerste kerstmis..

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page