top of page

FacebookblogOp de fiets naar de Albert Heijn op de hoek van de straat. Ik geniet van het feit dat ik fiets en het heerlijke herfstzonnetje op mijn gezicht. Ondertussen schieten overal voor naast en achter me auto's, fietsers, scooters en lopende mensen voorbij. In de AH wandel ik op mijn dooie gemakje langs de schappen en vul mijn karretje met wat kleine lichte boodschapjes. Opnieuw een mierenhoop aan mensen om me heen die weer allemaal haast blijken te hebben. Jengelende kinderen die geen groente maar patat willen eten, een vrouw die stennis maakt omdat 'haar' saus uit het assortiment gehaald is, pubers die met elkaar wedden dat ze dat ene blikje energiedrank wel durven stelen en (voor) dringende mensen bij de kassa. Met een grote glimlach zie en hoor ik alles.. De mensen gaan voorbij aan het leven en doen alles op de automatische piloot. Ze zijn zo druk dat ze voorbij gaan aan een lief jongetje van een jaar of 7 die heel beleefd vraagt of hij misschien de dierenplaatjes mag hebben. Ik geef hem de mijne, waarop hij antwoord: 'Dank u mevrouw, u bent fantastisch mijn dag kan niet meer stuk!' Ik geef hem een aai over zijn bol en vertrek met een heerlijk gevoel naar huis. Thuis zit ik uitgeput maar voldaan op de bank. Ik realiseer me dat ik blij ben met het gegeven dat ik mijn leven totaal om moe(s)t gooien, het heeft zoveel moois! Sta eens stil en geniet van wat je kan, hebt en beleefd! #Life'sbeautiful


Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page