top of page

Facebookblog'Jij hebt wel een lekker leven he? Iemand die je huis schoon maakt.. Lekker op de bank netflix kijken, niet door de regen in alle vroegte naar je werk hoeven fietsen..' Ja, er zijn elke dag meerdere momenten waar ik ontzettend van geniet. Zou jij ook eens moeten proberen! Vind mijn leven heerlijk! 'Soms zou ik echt wel met je willen ruilen..' Mag ik dan vandaag, voor 1 keer, héél even met jou ruilen? Gewoon, omdat jij 'gewoon' lekker de kroeg in gaat met vrienden? Want dat doe je als je 25 bent en het vrijdag is. Mag jij 'lekker' om 21:30 u op vrijdagavond mijn bed in duiken.. Een heerlijk waterbed! Met een heul dik winterdekbed om diep onder weg te kruipen. Dat dan weer wel.. Of zullen we gewoon, 'gewoon' allebei genieten van dat wat we elke dag krijgen?! 'Ga jij lekker naar de kroeg, ik lekker optijd naar bed. Ga jij lekker door de regen fietsen, ga ik lekker netflix kijken onder mijn dekentje op de bank met een kop thee en groot stuk chocolade..' Waar heb jij van genoten vandaag?! #Vrijdagavond #Ihateyou #Iloveyou #Waterbed #Ihatethatiwantyou #Butineedyou #Gladihaveyou

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page