top of page

FacebookblogNooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met het woord: ontslag! Na meer dan 14 weken heel hard werken heb ik mijn eigen ik weer terug gekregen. Een hoop geleerd en vanaf nu ga ik een heleboel dingen helemaal anders doen.. Voordat het tijd is om door te gaan in de dagbehandeling nu eerst tijd voor een hele week vakantie!!!! Of ik nu beter ben? Nee. Of ik nog beter word? Nee. Of ik hou van het leven zoals het is?! JA!!! #Readytogohome!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page