top of page

FacebookblogNa een jaar veel te vol met meerdere ziekenhuisopnamens, logeerpartijtjes in een verzorgingshuis, logeeradresjes voor jou en 24 u per dag de liefste mensen om ons heen voor de beste zorg en liefde.. Dankbaar dat Facebook op deze zen-zondagavond waarop wij met zijn tweetjes genieten van dit heerlijke huisje, laat weten dat het vandaag precies 4 jaar geleden is dat wij hier samen voor de eerste keer een nachtje gingen slapen! Wat voel ik mij dankbaar voor dit fijne huis, dankbaar voor jou, dankbaar voor de liefde van fijne mensen. Thuis, waar je joggingbroek op half elf hangt, rotzooi geen rotzooi is maar herinneringen zijn en waar liefde zich alleen maar vermenigvuldigt #Dankbaar #Mijnthuis

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page