top of page

Facebookblog'Sharon, met dokter H. Ik wil graag dat je je komt melden op de spoedeisende hulp.' Uhm.. Nu? In Uden?! 'Ja, en neem je koffer maar vast mee..' Zucht. Daar gaan we weer. Ik wil niet meer. Niet alweer! Ik staar uit het raam en zie hoe de mensen buiten genieten van het mooie weer. Vlindertjes fladderen voorbij, gillende kindjes die spelen in de natuurspeeltuin bij zandfoort aan de eem en voorbij fietsende mensen in shirtjes of hempjes met wapperende haren in het heerlijke nazomerse zonnetje.. Ik wil ook een van die mensen zijn.. Gewoon nu vandaag daar buiten op de fiets.. Ik dagdroom even weg, maar schrik al gauw wakker van mijn telefoon. Ohja, vervoer regelen, koffer pakken en oppas regelen voor mijn harige kind op pootjes. Terwijl ik op de spoedeisende hulp onderzocht wordt en vermaakt wordt door de grootste clown van het ziekenhuis, aka mijn goede vriend Christiaan Akker : past mijn moeder Jacqueline van Gameren thuis met liefde op mijn kind, worden er boodschappen gedaan door de liefste buren en verbouwen de andere buren mijn woonkamer. Mijn dank is groot Barry Mostafa! En belt broertjelief Justin van Geet nog even tussen het werken door om te informeren naar zijn grote zus. 'Hoelang moet ik dan blijven dit keer?' Vraag ik de veel te jonge witte jas. 'Daar kan ik helaas geen zinnig antwoord op geven.' Ik baal. Er is 1 ding in het leven dat je zeker weet, en dat is dat je niets zeker weet. Maar niet weten vind ik soms zo lastig en stom! Terwijl ik naar mijn 'hotel' kamer voor komende nacht gereden wordt, nog enigszins in mineur stemming, vraag ik me opeens af waar ik me nou zo druk om maak.. In een handomdraai staan er wederom ZOVEEL lieve mensen voor mij klaar die zorgen dat het leven gewoon door draait en ik me hier rustig kan overgeven aan de witte jassen, zonder me druk te hoeven maken over wat dan ook.. Een traan over mijn wang, wat voel ik me toch dankbaar en geliefd.. Waar heb ik dat aan verdiend??! Ik wens dat morgen de zon weer mag schijnen zoals vandaag. Gewoon, voor jullie! En wie weet pik ik er ook nog een straaltje van mee! #HotelBernhoven #Dankbaar #Slaaplekker

Comments


bottom of page