top of page

FacebookblogDe witte jas haalt zijn schouders op. 'Ik kan je niet beloven dat ik het weg kan krijgen. En als ik het al weg kan krijgen kan ik je niet beloven dat het niet terug komt.' 'En als het terug komt, kun je het dan nog wel behandelen?' Opnieuw haalt de witte jas zijn schouders op. 'We zijn eigenlijk wel door alle opties heen. Het enige dat ons nu meer antwoorden kan geven zijn hoop en tijd. Heb je een bucketlist?' Ik schiet in de lach. Nee zeg.. een bucketlist.. Ik ben gelukkig met alles wat ik heb en ben tevreden met hoe het is. Ik doe niet aan een bucketlist.. 'Is er dan ook niks dat je nog heel graag zou willen doen?!' Nou, ik wil al jaren heel graag nog 1 keer naar Italie, met familie. Gewoon, net als vroeger.. De witte jas knikt, nou als dat is wat jij wil, dan zorgen wij ervoor dat dat gaat lukken! Het is bijna 3 weken geleden dat ik opnieuw wakker werd met hoge koorts. De huisarts had overlegd met het ziekenhuis en die besloten tot opname. Alweer.. Verpleegkundige Diane Rus zat die ochtend op de rand van mijn bed en zei; 'Ik heb wel iets om je dag mee goed te maken denk ik.. ik heb stichting ambulance wens gesproken en zij willen graag jouw wens vervullen en met je naar Italie gaan! Ik val van verbazing bijna uit mijn bed. 'Schei uit, je maakt een grap?!' Diane begint te lachen en beloofd me dat dit bloedserieus is en dat zij zelf mee gaat om mij de zorg te kunnen bieden die ik nodig heb. En dat in haar eigen vakantie dagen! Ben je dan een held of niet?! Na wekenlang billenknijpen van spanning of alles door kon gaan en ik niet op het laatste moment weer naar het ziekenhuis zou moeten, was afgelopen maandagochtend een heel bijzondere dag. Met de ambulance, 2 fantastische broeders en mijn eigen verpleegkundige op weg naar een geweldig avontuur! Door 5 landen op weg naar een geweldige villa in Italie waar mijn moeder Jacqueline van Gameren , Tante Marlou en nichtje Bente van Gameren al op ons wachtten. Een paar fantastische dagen hebben we met elkaar mogen beleven op een adembenemende locatie. Heerlijk genieten van en met elkaar, gehuild van het lachen en gelachen om ons gehuil. Wie had dat gedacht, dat ik dit nog mee zou mogen maken.. Nog 1 keer naar Italie. Nog 1 keer de geur van ECHTE Italiaanse pizza en nog 1 keer een ECHT Italiaans ijsje! Durf te dromen en blijf dromen, soms komen ze zomaar ineens uit! Bedankt lieve Diane, voor al je goede liefdevolle zorgen, regelwerk en gezelligheid. Bedankt Stichting Ambulance Wens Nederland voor jullie fantastische organisatie, zorgzaamheid en onuitputtelijke creativiteit om voor elke uitdaging een oplossing te vinden. En bedankt aan mijn lieve familie voor het samen maken van fantastische herinneringen die niemand ooit meer zal vergeten. De komende weken zal ik vooral slapen, maar het was het allemaal meer dan waard. Ik heb in 1 woord; GENOTEN!!

Comments


bottom of page