top of page

Facebookblog'Gezocht, leuke date!' Was een krantenkop van een advertentie uit de krant, in de tijd dat ik nog in de luiers liep. En daar was ze dan, mijn oma! Smoorverliefd kwam ze thuis.. met u! Oom Fred. Vanaf dag 1 waren wij allemaal net zo verliefd als oma.. ontelbare logeerpartijen, duizenden ritjes achterop de brommer met de grote zwarte begrafenis hoed op en het welbekende dutje om 20:00u in uw stoel voor het journaal. Samen piano spelen en tafeltennissen in de schuur. Een paar jaar later was daar dè grote dag.. Een levend sprookje! Mooie jurk, vlechten in mijn haar en mee op de mooiste witte koets die ik me als klein meisje maar kon bedenken.. oma gaat trouwen en ik krijg een opa! Vanmiddag gaf de geitenwollensok waar ik heen moest keurig een hand. Goh wat een hippe jonge opa heb jij! En wat lijk je op hem! 'Ha! Nou hij is 83 maar hipper en fitter dan ik hoor!'. Weer thuis voor de deur stapt u nog even uit de auto. 'Wacht even ik heb nog een lekker tasje voor je meegenomen, gewoon zomaar omdat ik van je hou..' Een grote doos met chocolade en een net vol heerlijk verse sinaasappels staren mij aan. Echt, grotere cadeau's dan deze kan ìk niet krijgen! Dus opa Fred Pisano, omdat u graag wil dat ik blijf schrijven, vandaag eentje speciaal voor u. Gewoon, omdat ik van je hou! Opa, een titel die heel veel mensen hebben.. maar niemand die hem zo verdiend als die van mij.. #Dankbaar

Comments


bottom of page