top of page

FacebookblogJe bent jong, energiek, hebt een leuke groep vrienden en doet de opleiding die jou brengt tot hetgeen je het állerliefste worden wil. Alles gaat je voor de wind, zonder dat je het in de gaten hebt is dit leven normaal. Totdat de dag aanbreekt dat 'normaal' opeens bijzonder bleek te zijn. Je bent jong, blijkt chronisch ziek, wordt afgekeurd en moet gedwongen stoppen met de opleiding die zou leiden naar jouw droombaan. De witte jassen in het ziekenhuis worden je beste vrienden. Het medicijnpercentage in je bloed stijgt hoger dan het alcoholpercentage van je vrienden in de kroeg. Je doel is weg, wat nu? Ik bleef dromen... tot ik een onwijs inspirerend en lief mens op mijn pad mocht ontmoeten: Lidion Zierikzee. Of ik aan de slag wil bij haar gave stichting: 'De clown onderwijst?'. JA! IK WIL! Ondanks dat ik fysiek geen bijdrage meer kan leveren in het onderwijs, krijg ik nu de kans om dat op de achtergrond alsnog te doen. Ik ben dankbaar! Waar deuren sluiten, openen andere deuren zich. Dus zeg JA! Durf fouten te maken en blijf dromen... #Dream #Trust #Play

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page