top of page

FacebookblogJe bent jong, energiek, hebt een leuke groep vrienden en doet de opleiding die jou brengt tot hetgeen je het állerliefste worden wil. Alles gaat je voor de wind, zonder dat je het in de gaten hebt is dit leven normaal. Totdat de dag aanbreekt dat 'normaal' opeens bijzonder bleek te zijn. Je bent jong, blijkt chronisch ziek, wordt afgekeurd en moet gedwongen stoppen met de opleiding die zou leiden naar jouw droombaan. De witte jassen in het ziekenhuis worden je beste vrienden. Het medicijnpercentage in je bloed stijgt hoger dan het alcoholpercentage van je vrienden in de kroeg. Je doel is weg, wat nu? Ik bleef dromen... tot ik een onwijs inspirerend en lief mens op mijn pad mocht ontmoeten: Lidion Zierikzee. Of ik aan de slag wil bij haar gave stichting: 'De clown onderwijst?'. JA! IK WIL! Ondanks dat ik fysiek geen bijdrage meer kan leveren in het onderwijs, krijg ik nu de kans om dat op de achtergrond alsnog te doen. Ik ben dankbaar! Waar deuren sluiten, openen andere deuren zich. Dus zeg JA! Durf fouten te maken en blijf dromen... #Dream #Trust #Play

Comments


bottom of page