top of page

FacebookblogFeeststol in de keuken, de kaarsjes geven licht. De kerstboomlampjes branden, een lach op mijn gezicht. Wat fijn om hier te wonen, dankbaar voor dit jaar. Zoveel mensen hielpen, zomaar staan ze klaar. Klaar om weg te brengen, te helpen of 'gewoon' te zijn. Ik kan ze niet genoeg bedanken, zo bijzonder oh zo fijn. Ik mocht ook delen in hun vreugde, delen in verdriet. Houden van en echte vriendschap, is zoveel meer dan wat je ziet! Wil wat je kan, houd van wie je bent. Stop met vechten tegen wat niet is, droom van dingen die je nog niet kent. Maak je leven simpel, zet gister en morgen even uit. Maak je leven simpel, pluk de dag en leef je uit! Kaartjes aan de deur, kaarsjes op een rij. Maar mijn mooiste kerstlichtjes, zijn jij en jij en jij!

#Dankbaar #Gezegend

Iedereen een heel fijn kerstfeest en alvast een heel gezond nieuwjaar gewenst!

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page