top of page

FacebookblogGisteren een appje van mijn buurjongens: 'Sharon wij hebben last van quarantaine verveling.. Mogen we morgen je balkon komen schoonmaken?!' Ik lig op de bank een beetje weg te doezelen als ik opeens een hoop kabaal hoor. 3 grote kanjers klimmen over de rand van hun balkon naar dat van mij. Voor het raam zwaaien ze even, waarna ze anderhalf uur met zijn 3en de grootste lol hebben met schrobbers, tuinslang en elkaar. Het lukt ze in no time om mijn balkon zon-klaar te krijgen. Win-win situatie zou ik zeggen! Kom maar door met die lente!!! #Dankbaar #Genieten #Samenkomenweerwelweer #Quarantaine #Betereengoedebuur...

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page