top of page

FacebookblogAls de dokter niet het nieuws brengt dat je wil horen.. Er buiten meer sneeuw ligt dan in jaren gevallen is en het vooruitzicht op thuis nog niet in zicht is.. Dan baal je! Al 3 avonden op rij heeft dezelfde verpleegkundige dienst. Een gek mens, wel in voor een geintje. Net als ik! Om 16u zwiept ze mijn gordijn open. 'Haaaaaii! En hoe is het hier??' Ik mopper.. 'Ik wil naar huis, de sneeuw in..' Na wat controles verdwijnt ze weer van het toneel. 10 minuten later verschijnt ze met een big smile opnieuw in de deuropening. Met jas en snowboots aan. 'Ik kom je halen!' 'Oh waar gaan we heen dan?! Ga je me naar huis brengen?!' Ze duwt me met rolstoel EN infuuspaal over de glibberige wegen, laat me mijn voeten in de sneeuw zetten en gooit een sneeuwbal in mijn nek. 'Jij wilde toch sneeuw voelen??!' Sommige verpleegkundigen verdienen dus echt een lintje! De koude wind door je haren en op je huid voelen, hoe bijzonder dat zoiets simpels een mens al gelukkig kan maken!! #Dankbaar #Sneeuw #Zorgheld 

Comments


bottom of page