top of page

Facebookblog'Dag meneer, ik kom vragen wat u graag had willen eten.. We hebben vandaag broccoli met rijst en kipfilet, runderlapje met ratatouille of prei met aardappelpuree en zalm..' Nou, hoor ik de man mopperen, als dat hetzelfde smaakt als die smaakloze bende van gisteren dan hoef ik ze geen van allen! De dame van de 'kar' zoals ze hier genoemd wordt, doet nog een keer haar best. 'Nou, we hebben anders best lekkere keuzes vandaag, zal ik dan maar voor u kiezen? U moet wel iets eten hoor!' Ik moet helemaal niets, zeker niet als u het zegt! Hoor ik de man roepen. Ik grinnik en geniet van dit tafereel vanuit mijn eigen kamer.. De kar dame besluit voor de man te kiezen en zet een bord ratatouille op zijn tafeltje: 'Ik weet zeker dat het zal smaken! Ik zet er een lekker vanille toetje voor u bij..' De dame heeft zijn kamer nog niet koud verlaten of ik zie hoe de man uit bed klimt en het dienblad met ratatouille en vanille vla op de grond schuift voor zijn kamer. Met een enorme klap schuift hij de deur dicht als ik hem hoor mopperen..' Schijtwijf..' Een uur later zie ik de man met zijn rollator en op zijn slofjes door de gang schuifelen. Het is bezoekuur. Kennelijk heeft hij voor zijn eigen eten gezorgd door zijn bezoek langs de drive thru te sturen. Even later zie ik hem namelijk met een grote zak van de MAC Donalds op zijn rollator weer terug komen. Hij ziet mijn lach en knipoogt. 'Ja kindje, dat is toch geen eten wat ze je hier geven. DIT is pas eten!! Ik kijk omhoog naar mijn zak tpv voeding. Als ik deze meneer mag geloven mag ik voor nu even heel erg blij zijn dat ik geen ratatouille hoef te bestellen! #HotelMeander #Ziekenhuisleven #Dag10 #Geweldigeman #Altijdblijvenlachen #Maakjeeigenfeestje

Comments


bottom of page