top of page

FacebookblogJarig zijn, in de belangstelling staan. Zo niet mijn ding! Nooit heb ik er echt waarde aan gehecht om mijn verjaardag te vieren. Maar dit jaar voelde dat opeens helemaal anders. Jarig zijn.. Eigenlijk heb ik dit keer vooral 1 grote wens. Want na mijn 29e levensjaar meer nachten doorgebracht te hebben in een ziekenhuisbed dan in mijn eigen bed, wil ik mijn verjaardag opeens groots vieren; THUIS! Gewoon, omdat ik dankbaar ben dat ik jarig mag zijn, dat ik over anderhalf uur 30 jaar mag worden. Er zijn het afgelopen jaar meerdere momenten geweest waarop het heel anders had kunnen aflopen en ik dat misschien wel helemaal nooit zou worden.. Vandaag, op mijn oudjaarsdag ben ik super verwend door alle fantastische mensen om mij heen die ik zo lief heb. Met een 'balkonserenade', live gitaarmuziek, cadeautjes via een mand met touwtjes naar boven en de champagne met taart weer terug naar beneden. Dank aan Christiaan Akker voor het grote brein achter dit briljante feestje. Dank aan broertjelief Justin van Geet voor de uitwerking en Eva Kaldewaaij voor het maken van de foto's. Liefde voor iedereen die erbij was op welke manier dan ook. Ik heb

genoten

!! Proost, op het leven! #Dankbaar #Coronafeestje #8Maart #Jarig #Hoera #30

Recente blogposts

Alles weergeven

'Gut, ben je daar nou alweer? En ik had zo'n mooie lijn geplaatst!' De liefste anesthesist die je je maar voor kunt stellen plaatste inderdaad amper 3 weken geleden een perfecte picc lijn. Hij was er

Post! Een brief in de brievenbus. Dat gebeurd niet vaak meer! Het is van een niet nader te noemen bedrijf. Ik heb namelijk al enige tijd een douche-stoel van ze in bruikleen. In de brief schrijven ze

Nachtdieren Al een aantal dagen loop ik weer rond met klachten waarvan ik eigenlijk wel weet wat ze betekenen; weer een urineweginfectie. Nummer 7 in een half jaar tijd. Ondanks dat ik preventief een

bottom of page