top of page

FacebookblogJarig zijn, in de belangstelling staan. Zo niet mijn ding! Nooit heb ik er echt waarde aan gehecht om mijn verjaardag te vieren. Maar dit jaar voelde dat opeens helemaal anders. Jarig zijn.. Eigenlijk heb ik dit keer vooral 1 grote wens. Want na mijn 29e levensjaar meer nachten doorgebracht te hebben in een ziekenhuisbed dan in mijn eigen bed, wil ik mijn verjaardag opeens groots vieren; THUIS! Gewoon, omdat ik dankbaar ben dat ik jarig mag zijn, dat ik over anderhalf uur 30 jaar mag worden. Er zijn het afgelopen jaar meerdere momenten geweest waarop het heel anders had kunnen aflopen en ik dat misschien wel helemaal nooit zou worden.. Vandaag, op mijn oudjaarsdag ben ik super verwend door alle fantastische mensen om mij heen die ik zo lief heb. Met een 'balkonserenade', live gitaarmuziek, cadeautjes via een mand met touwtjes naar boven en de champagne met taart weer terug naar beneden. Dank aan Christiaan Akker voor het grote brein achter dit briljante feestje. Dank aan broertjelief Justin van Geet voor de uitwerking en Eva Kaldewaaij voor het maken van de foto's. Liefde voor iedereen die erbij was op welke manier dan ook. Ik heb

genoten

!! Proost, op het leven! #Dankbaar #Coronafeestje #8Maart #Jarig #Hoera #30

Comments


bottom of page